Darbų sauga – ne tik popierizmas

Kasmet Valstybinė darbo inspekcija organizuoja įvairius patikrinimus ir revizijas, siekdama patikrinti, kaip užtikrinama darbų sauga įvairiose įmonėse. Dažniausiai statistika kalba apie tai, jog darbo saugos reikalavimų neatitikimas ypač dažnai pastebimas statybos, remonto, gamybos srityse, kur dirba itin daug žmonių. Kad netektų raudonuoti prie inspektorius, o Jūsų darbuotojai jaustųsi saugiai, pravartu darbo saugos klausimais pradėti rūpintis jau pačioje pirmoje įmonės stadijoje, tai reiškia, vos pradėjus kurti verslą.

Privaloma visiems

Darbų saugaKartais švieži verslininkai mano, jog darbo saugos reikalavimai ir reikalingi tik specifinėms ir išskirtinę riziką turinčioms įmonėms. Tačiau tai netiesa, darbo saugos reikalavimus, kurie nustatomi teisės aktų, privalo įgyvendinti kiekviena šalies įmonė. Ir ne tik tiek, apie tai privaloma informuoti prižiūrinčias institucijas, nuolat atsiskaityti ir tobulėti šioje srityje.

Skaityti straipsnį “Darbų sauga – ne tik popierizmas” »

Lazerių erdvė – puikus pasirinkimas kiekvienai šventei

Lazerių erdvė – tai unikalus būdas smagiai praleisi laiką, ir tai puikiai tinka įvairioms šventėms: gimtadieniams,mergvakariams ar bernvakariams, kuomet norima sugalvoti kokią nors įdomią šventės programą. Turbūt nereikia net sakyti, kad kartais pasisemti idėjų yra ne taip ir paprasta, nes viskas jau atrodo išbandyta, ir genialių minčių nekyla.

Lazerių erdvėTaigi, tokiu atveju lazerių erdvė iš tiesų gali būti puikus pasirinkimas, nes čia galima tikri smagiai praleisti laiką, o pramogos kaina tikrai nebus didelė. Kartais solenizantui norima padaryti staigmeną, ir turbūt nereikia net sakyti, kad tam tikra pramoga ir laikas, leidžiamas kartu su geriausiais bičiuliais ar šeimos nariais, gali būti pats geriausias sprendimas.

Skaityti straipsnį “Lazerių erdvė – puikus pasirinkimas kiekvienai šventei” »