Pavojingi skalbiniai

Skalbimo mašinosEsame girdėję, kad kartais skalbimo mašinos pašėlsta ir joms padėti gali tik skalbimo mašinų remontas Vilniuje, tačiau ar esate girdėję, kad patys skalbiniai gali būti pavojingi? Negirdėjote? Paklausykite, kokius skalbinius reikėtų skalbti itin atsargiai, žinant, kad visko gali tikėtis.

Tiuliai, pėdkelnės, karnavaliniai kostiumai

Pavojingi šie drabužiai dėl to, kad kai skalbimo mašinoje iš jų liks tik skutai, dėl visko kalta ir bus būtent skalbimo mašina. Tad prieš apkaltindami ją, kad blogai išskalbė, kad suplėšė ar sugadino – pagalvokite, ką galbūt patys darote ne taip. Gal visai nereikėjo šių dalykų skalbti tuo kone verdančiu vandeniu? Ir gal nebuvo geriausia mintis skalbti tai išvis mašina, jeigu ant kiekvieno karnavalinio kostiumo aiškiai pavaizduoti – neskalbti rankomis. Tai atsakymai, į kuriuos sąžiningai turėtumėte atsakyti ir tik tada kalbėti, kaip skalbimo mašina jums „pakenkė“.

Vilnoniai drabužiai

Lygiai taip pat pavojingais gali būti pavadinti tie skalbiniai, kurie po skalbimo susitraukia. Ant vilnonių drabužių labai dažnai būna pavaizduota ir aiškiai paaiškinta, kad jie tikrai gerai nesilaikys, jeigu skalbsite karštame vandenyje. Megztam rūbui bet koks skalbimas atima didelę dalį prekinė išvaizdos. O jeigu dar vilną kišate į karštą vandenį, tai turite tikėtis, kad galiausiai turėsite džiaugtis dvigubai per mažu megztiniu, sijonu ar „getromis“. Nes taip tiesiog atsitinka su vilnoniais rūbais – jie susitraukia, ir nieko negali pakeisti.

Kailiniai

Skaityti straipsnį “Pavojingi skalbiniai” »